Mie

Koulutusta löytyy, osaamista on. Mutta millainen on itse tekijä? Tämä kysymys mietityttää varmasti työyhteisön kannalta.

Olen todella tehokas. Valmistelen asiat viimeisen päälle, suorastaan pedantisti. Aikataulutan, koordinoin ja toteutan. Nautin siitä, että hyvin valmisteltu homma rullaa. Myönnän auliisti omat virheeni. Mikäli homma ei skulaa, niin osaan kantaa siitä vastuun. Minulle on kunnia-asia hoitaa sovitut projektit loppuun saakka.

Luonteeltani olen auttamishaluinen ja koen aina olleeni palveluammatissa. Olen itseohjautuva ja oma-aloitteinen, mutta sosiaalisena luonteena arvostan tiimityötä sekä työpaikan arjen sosiaalisuutta korkealle. Koko aikaa ei kuitenkaan tarvitse olla hätistämässä minua työpisteeltäsi – välillä vetäydyn mielelläni myös omiin oloihini.

Entäpä palavereissa ja kahvipöydässä, millainen työkaveri silloin vieressäsi istuu? Sellainen leikkisä ja huumorintajuinen, joka harvoin jättää sutkautuksen paikan käyttämättä. Ryhmässä olen usein sovittelevassa roolissa, ottamassa vastuuta koko tiimin hyvinvoinnista.

Elämässä ylipäänsä minut sytyttää kerta toisensa jälkeen mielenkiinto ja uteliaisuus maailmaa kohtaan.

Haluatko nähdä minut livenä – tutustupa työnhakuvideooni!

admin